Hledat zaměstnání
Hlavní strana / Volná místa / Šumperk / Manažer/ka stravovacího provozu

Manažer/ka stravovacího provozu

Nemocnice Šumperk a.s. nabízí volné pracovní místo v oboru výroby a provozu na pozici Manažer/ka stravovacího provozu. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr na dobu neurčitou s ohodnocením 24 900 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je ÚSO (vyučení s maturitou). Místem pracoviště je Nemocnice Šumperk a.s., okres Šumperk. Nástup možný od 1.4.2021. Další informace Vám poskytne Ing. Mgr. Renata Vaverková.

Zaměstnavatel: Nemocnice Šumperk a.s.
Místo výkonu práce: Šumperk
Platové ohodnocení: 24 900 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: Na dobu neurčitou
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

Požadavky:
- odpovídající odborné vzdělání ÚSO/SŠ s maturitou - ideálně v oborech gastronomie;
- trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost;
- alespoň 5 let odborné praxe v organizaci a řízení provozu kuchyně výhodou;
- vedení kolektivu výhodou, není podmínkou;
- výbornou znalost standardů stravovacího provozu a a orientace v předpisech oblasti gastronomie;
- orientace a zručnost v práci s dokumentací;
- uživatelská znalost práce na PC (MS Windows, MS Office);
- příjemné vystupování, spolehlivost, samostatnost, rozhodnost, odpovědnost, schopnost koordinace týmové práce, pozitivní a proklientský přístup, aktivita, profesní kreativita, odolnost vůči stresu, časová flexibilita a ochota neustále se vzdělávat, zájem o novinky v gastronomii;
- řidičské oprávněné sk. B;

Co Vás čeká:
- spolurozhodování o rozvoji a modernizaci v oblasti gastroprovozu nemocnice;
- realizace nových trendů a poznatků v oblasti stravování;
- rozšiřování nabídky služeb pro pacienty, klienty, návštěvníky a zaměstnance nemocnice;
- pestrost a rozmanitost stravy a služeb s ohledem na zdravotnické prostředí;
- zajišťování kultury a kvality stravování v jídelně zaměstnanců a v ostatních přidružených službách a provozech;
- realizace a spolupráce při zajištění externích akcí;
- organizace zásobování a skladování;
- aplikace nových technologií vaření a jeho organizace;
- výběr a racionalizace vybavení stravovacího provozu;
- vedení týmu zaměstnanců stravovacího provozu nemocnice;
- výběr a spolupráce s dodavateli potravin i strojního vybavení;
- spolupráce v rámci ekonomiky stravovacího provozu a poskytovaných služeb;
- personální práce a vzdělávání podřízených;
- tvorba a aplikace dokumentace a předpisů v rámci stravovacího provozu;

Co nabízíme:
- motivační složky mzdy
- zázemí a pracovní stabilitu u významné soukromé společnosti;
- seberealizaci a možnost profesního růstu;
- plný pracovní úvazek + jednosměnnou pracovní dobu;
- flexibilitu s ohledem na specifika nemocničního provozu;
- stabilní a motivující mzdové ohodnocení;
- stálé místo výkonu zaměstnání - Šumperk;
- široké finanční i nefinanční benefity - https://www.nemocnicesumperk.cz/kariera/benefity-pro-zamestnance.

K žádosti je třeba doložit:
- strukturovaný profesní životopis se zaměřením na odbornou praxi;
- fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci;
- motivační dopis.

Pracovní doba 7:00 - 15:00. Kontakt: telefonicky, e-mailem. Přihlášky do výběrového řízení je možné zaslat do 31. 3. 2021.

První kontakt

Kontaktní osoba: Ing. Mgr. Renata Vaverková
Telefon: 583334562
E-mail: renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz

Referenční číslo ÚP: 21035100774
Poslední aktualizace: 15.3.2021

Informace o volných pracovních místech poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR.
Poslední aktualizace dat proběhla dne 15.4.2021.
O webu a kontakty | Ochrana osobních údajů